Karin & Leif Riisers  hemsida
Teneriffa 2015
Send mail til: Hemsidan
I år blev det två veckor på Teneriffa. Denna gången valte vi att boka en pakkelösning med flyg, transfer och hotel med Ving. Vi hadde bokad et lite lägenhetshotel, Sol Mar i Los Christianos, nestan nede på stranden.
Vårt hotel i Los Christianos
Här följer några bilder från Los Christianos
Utsikt från Montana Chayofita Utsikt från Montana Chayofita Utsikt från östra delen av strandpromenaden. Inte mycket till utsikt från vår balkong PÅ väg upp till Montana de Guaza
Vi klatrade upp på vulkanberget, Montana Chayofita mitt i stan för att se utsikten och leta cacher. Vi fant två stycken, en av dom tillsamans med två damer från Nererländerna.
På en båttur för att besöka delfiner
Vi blev med på en busstur till Teide, Spaniens högsta berg och värdens tredje största vulkan. Leif åkte upp med linbanan, medan Karin blev kvar nedanför. Turister får inte komma närmare toppen än 200 högdmeter. Toppen ligger på 3718 meter.
En lagdelad “tårta” i berget.
Här rastade vi
Klick på bildena för större format.
Ovanför bilder tagna med Karins mobil. Nedanför bilder tagna med Leifs mobil.
1 - 0 till Karin
Barraquito 1 cm sötad kondenserad mjölk 1 cm Likör 43 ca 3/4 dl espresso 2-3 msk mjölk en citronskalsbit (som en tumnagel) malen kanel ev. 1 kaffeböna Häll den kondenserade mjölken i ett litet glas. Häll sen försiktigt i likören och sedan espresson. Skumma mjölken och skeda den försiktigt överst. Lägg i citronskalet (och en kaffeböna om man vill). Pudra över lite kanel. Du ska nu ha en drink i 4 skikt. Servera. Rör om och njut!!